The Temple of Touch

VIP beleving

The Temple of Touch

VIP beleving

Verlangens ontstaan niet zomaar

Ze zijn de roep van je ziel en hart en het doel van ons bestaan, van ons mens zijn. Verlangens worden maar al te vaak weg gestopt, omdat ze niet passen in het sociaal maatschappelijke plaatje waarin we als mens zo vaak ons best doen om er in te passen om het plaatje kloppend te maken. Maar verlangens laten zich niet weg stoppen. Voor een tijdje ja. Toch er komt een dag dat verlangen er uit wilt, dat ze geboren wilt worden, hoe dan ook.

In mijn VIP Beleving samen met jou tunen we helemaal in op jou misschien nog verborgen verlangen. Jouw verlangen staat tijdens deze beleving helemaal centraal.

Jouw verlangen kan vanalles zijn; de aanraking, geborgenheid, rust, ontspanning of gewoon het plezier. De overgave en leren vertrouwen… Het kan een stap zijn naar je losmaken uit een situatie die je niet meer langer dient, als ook een stap naar iets groters in je leven. Wat het ook is we gaan er alle energie aan besteden tijdens jouw VIP!

Omdat er geen passend kant en klaar antwoord is die voor iedereen hetzelfde is en als je daar ook niet naar op zoek bent, is deze beleving een mooie stap op jouw weg met het onderzoeken of invullen van jouw verlangen.

Laat je vallen en dragen in mijn energie, fysiek en mentaal en waar jij steeds de koers van bepaald met jouw verlangen steeds voor ogen.
Ervaar diepe reiniging met water in een ritueel van los laten.
Voel en ontspan onder mijn handen tijdens een sensuele massage of speel met de magie van BDSM samen met mij.
Voeding voor lichaam en geest in overvloed, aan alles word gedacht in deze mix van plezier en ervaren op je weg van groei.

Je gaat naar huis met nieuwe opgedane wijsheden, je zult je lichter voelen en opgeladen met nieuwe frisse energie waarmee je ook thuis in je verlangen kunt blijven staan en deze niet meer weg hoeft te stoppen.

Voel je dat dit iets voor jou is, dat je uiting wilt gaan geven vanaf nu aan jou verlangen? Neem dan gerust contact met me op, ik beantwoord graag je verdere vragen.

Kosten zijn € 555. Boek je niet via de website dan vraag ik een aanbetaling van 50%.

“Na een autorit van bijna 3 uur bel ik bij Petra aan en omdat het zo ver weg is heb ik een VIP afspraak gemaakt bij Petra.

Als nudist ben ik naakt comfortabeler dan gekleed, dus was ik blij dat Petra al bij het begin zei dat ik best mijn kleren al uit mocht trekken en de rest van dag ook uit mocht laten.

Onder het genot van thee en lekkers kreeg ik de kans om mijn sores en verhaal met Petra te delen en aansluitend volgde het eenvoudige badritueel waarbij ik heerlijk door Petra’s zachte handen gebaad en gedroogd werd.

Ik heb aardig wat ervaring met tantra maar Petra geeft er haar eigen inbreng bij. En wat mij zelden goed lukt is dat ik wegzakte in mijzelf en uit mijn hoofd, ik kan niet eens na vertellen hoe Petra dat allemaal doet en met enorm veel gevoel.

Petra slaat geen plekje over en alles krijgt ruim voldoende aandacht en ik voelde me als herboren, het voelt heel bijzonder hoe Petra me heeft weten te raken.”

Adrie