The Temple of Touch

Sensuele massage mix voor hem

The Temple of Touch

Sensuele massage mix voor hem

Voor de zelfbewuste man

Meer dan een gewone massage…

Een beleving waar alle aandacht voor jou is en waarin je je gedragen zult voelen en waarbij plezier en genieten ten alle tijden voorop zal staan…
Een beleving waarin je geëerd zult worden in je totale mens en man zijn.

We starten deze beleving met een kort gesprekje waarin we elkaar een beetje leren kennen en waarin jij jouw intenties met mij deelt, welk doel je voor ogen hebt met deze beleving. En dat kan van alles zijn! Toch uitgangspunt blijft genieten en ontspanning op een sensuele en liefdevolle manier.

Tijdens jouw Reis zullen we beide vanuit gelijkwaardigheid naakt zijn. Nadat je hebt plaatsgenomen op de massagetafel zullen we voortzetten door eerst contact te maken op een dieper niveau. Jij zakt dieper in de overgave.

Je hele lijf wordt liefdevol aangeraakt door mijn handen en lijf en laten jou steeds dieper wegzakken waardoor je je steeds meer over kunt geven aan alles wat er in en om je heen gebeurt.
Al je zintuigen en heel je lijf zal intens geprikkeld worden en aanvoelen, een gevoel van plezier voor heel je wezen.
Je voelt je gekoesterd en je mag er helemaal zijn in het moment en precies zoals je bent.
Je hoeft niets meer te doen dan je over te geven aan mijn aanrakingen, die ik intuïtief en liefdevol aan jou geef, waardoor de energie in jou weer vrijelijk mag gaan stromen en bewegen en blokkades afgevoerd kunnen worden. Jij mag je opvullen met deze zalige energiestroom, de energie van ontvangen, plezier en liefde! Vooral de liefde voor jezelf.
Laat stress en beslommeringen los in deze sensuele beleving…
Voel je als herboren na deze warme, plezierige en tintelende beleving die je net iets meer geeft dan alleen diepe ontspanning.

Mijn massages zijn compleet mijn eigen mix met onder andere invloeden uit tantra en spiritualiteit en sensualiteit gericht op het opwekken en laten stromen van onze levensenergie en het beleven van je lijf op een plezierige wijze.

Waarom pleasure? Omdat ik van mening ben dat pleasure de basis is van ons mens zijn, vanuit plezier en genieten zijn we in staat onze verlangens werkelijkheid te laten worden.

Deze massage is dan ook voor jou als je een man bent die (opnieuw) wil genieten en het plezier weer wil voelen en laten stromen door zijn lijf. Voor de man die zich totaal wil overgeven, los wil laten en op zoek is naar een zeer diepe ontspanning. De man die de sparkle een beetje kwijt is en die op een liefdevolle manier voor zichzelf weer terug wil halen. Voor de man die wil genieten van intense aandacht in een moment voor hem helemaal alleen en die zichzelf dit ook gunt en zich helemaal kan laten vallen in de overgave en zich open durft te stellen om te mogen ontvangen.

Mijn massage is NIET voor de man die op zoek is na het bevredigen van sexuele lusten. Quick fix krijg je niet bij mij als ook geen sprintje of überhaupt een orgasme. Alles mag er zijn, maar deze zaken behoren in mijn belevingen niet tot de doelen van mijn sessies! Je bent en blijft ontvanger en in die rol mag je je compleet laten zakken wat ook betekent je aandacht volledig bij jezelf te houden en dus mij niet aan te raken.

Grenzen zijn grenzen en dienen van weerszijde ten alle tijden gerespecteerd te worden!

Het doel van mijn massages is genieten op een plezierige manier in een veilige setting vanuit vertrouwen en overgave de pleasure energie (weer) op te wekken en te laten circuleren in je lijf en je hiermee een stukje verder te brengen op je pad van bewustwording en zelfontwikkeling, op je pad op weg naar plezier!

Kosten zijn € 250. Boek je niet via de website dan vraag ik een aanbetaling van 50%.

Onlangs heb ik Petra bezocht. Na een inleidend goed gesprek en heldere vragen en haar antwoord daarop volgde de behandeling gericht op mij en mijn energiebanen.

Na een lange periode van worsteling met eigen gevoel en mijn hsp heb ik assistentie gevraagd aan Petra. Na de behandeling voelde ik mij herboren en vol met nieuwe energie. Door Petra heb ik ook geleerd energie uit het heelal te voelen en op te nemen.

Ik ben haar zo dankbaar en kan niet wachten tot de volgende sessie.

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten.
Het bleek een uit het hart gegeven toegenegen warme aanraking te zijn. Deze bracht me in vervoering en in de wolken, waarbij mijn onderbewuste voor het eerst echt naar boven kwam.

Ik bleef deels met open vragen zitten aangezien ik dit zo nooit gewend was. Nadat ik het een plaats gegeven had, was de tweede massage er een van volledige overgave. Met respect voor elkaars grenzen, een eenwording op fysiek en mentaal niveau.

De warme kokosolie en de rustgevende muziek en ambiance leiden tot een heerlijke ongestoorde tijd. Hierbij wordt ook de seksuele energie op een heel aparte manier gefocusd. Ik ervaar het als een van de beste manieren om te ontstressen en even geheel weg te dromen van deze drukke wereld.

Het mooie is ook dat deze massage in je hoofd en hart blijft hangen. Het geeft blijvend rust in je dagdagelijkse leven.