Ik breng jou…

… in vervoering om je weer terug te brengen bij jezelf.
… veilig thuis in je eigen lichaam door het gebruik van mijn lichaam.
… in het hier en nu, zodat je kunt genieten van jouw leven.

In ons lichaam zit veel opgekropte, weggestopte emotie vast. Dit zorgt voor klachten in allerlei soorten en maten. Je lichaam vrij maken van deze vastgezette emotie werkt bevrijdend. Het laat je lichter voelen, vrijer, rustiger en gelukkiger.

Mijn weg om deze energie te bevrijden uit jouw lichaam is het gebruik maken van onze levensenergie, ook wel onze seksuele energie. Deze oerdrift, op de juiste manier ingezet, maakt ons lichaam vrij van alles wat ons niet meer dient. Onder mijn handen verdwijnen jouw klachten als sneeuw voor de zon.

1 op 1 of samen

Het meeste van mijn werk doe ik 1 op 1, maar met enige regelmaat geef ik ook workshops. De invulling wisselt, maar we werken altijd vanuit onze krachtige en magische sensuele levensenergie. Onderaan vertel ik er meer over.

Lees alles rustig door en voel wat voor jou past.
Heb je nog vragen?
Voel je vrij om deze in alle veiligheid en privacy aan mij te stellen.

The Temple of Touch

The Temple of Touch zijn sensuele massages. Jij en ik, samen in een veilige space, zodat jij loslaat wat er vastzit en wat je tegenhoudt.

The Temple of Touch and Tease

Ga jij een stapje verder? Ben jij nieuwsgierig wat het met jou doet? En nieuwsgierig naar wat het jou brengt? Ik nodig je uit om je grenzen in een liefdevolle en veilige space op te zoeken en wanneer je dat wilt, samen met mij te verleggen.

Ik reken een aanbetaling van 50% op al mijn belevingen bij aanvragen die niet via de website gedaan worden.
Boek je via de website, dan betaal je meteen het hele bedrag.

Verdieping

In mijn werk draait het om verdieping. Geen quick fix, maar lange termijn. Jezelf leren kennen, op onderzoek gaan in jezelf, jezelf ontdekken in alle facetten. En daarbij gebruik maken van de oerkracht in ieder van ons, onze levenskracht, onze seksuele energie. Dat is altijd het uitgangspunt.

Een sessie brengt veel. Een beleving zet de boel in beweging. Om tot de kern van jouw verlangens te komen moeten we dieper gaan en hebben we langer nodig. Speciaal voor diegene die op zoek zijn naar echte verdieping is er ‘De reis naar jezelf’. Samen stemmen we af waar je staat, waar je naartoe wilt en wat daarvoor nodig is. Het traject is helemaal op jou afgestemd.

Workshops

Het samen delen van sensuele en seksuele energie is magisch. Zonder lust, maar met liefde en aandacht voor elkaar. Het bijwonen van een workshop kan als eerste kennismaking of juist als verdieping ingezet worden.

Met enige regelmaat organiseer ik workshops of bijeenkomsten in mijn Temple of Touch. Veelal deel ik deze via mijn Facebook-profiel. Voel je welkom om daar aan te sluiten wanneer jouw interesse gewekt is na het lezen van dit alles.