The Temple of Touch

Sensuele massage mix voor haar

The Temple of Touch

Sensuele massage mix voor haar

Lieve vrouw,

Ga je met me mee op deze bijzondere reis? Een reis die we samen maken vanuit een diepe verbinding…
Een reis op weg naar heel wording.
Een reis van voelen en ervaren…
Een reis die je jezelf mag gunnen, gewoon omdat je het waard bent en je het verdient om plezier te hebben.
Een reis naar de Godin die je diep van binnen bent

Laat mij je aanraken en in vervoering brengen en weer thuis brengen bij jezelf, maak contact met jouw eigen Godin want ze mag ontwaken, ze mag gaan stralen, nu is haar tijd gekomen. Samen zetten we jouw vrouwelijke goddelijke energie van ontvangkracht weer in beweging, een stap dichter bij jouw diepste verlangens, een stap vooruit naar de versie van jezelf die je werkelijk bent.

Al je zintuigen zullen worden geprikkeld en je zult je meer dan je alleen ontspannen voelen, want deze massage gaat dieper dan slechts dat.

Deze massage is voor jou die meer wilt dan slechts dat wat ze al kent en die het anders wilt dan dat wat ‘normaal’ is, omdat ze weet dat ze anders is dan de massa. Voor jou die zich los wil maken van overtuigingen die niet van jou zijn en jou niet meer dienen. Voor jouw als je je energie weer wilt voelen stromen, als je voelt dat het tijd is om in beweging te komen. Laat deze beleving dan een eerste of volgende stap zijn.

​Laat je vervoeren en geef je over aan deze bijzondere beleving. Een beleving die net even iets anders is, net iets meer is dan slechts een “massage”. Net iets meer bijzonder omdat jij dat ook bent. Net iets dichter bij het Goddelijke, net iets dichter bij je vrouw zijn. Uit pure liefde voor jezelf…

Voelen, proeven, ruiken…ze komen allemaal aan bod. Al je zintuigen worden geprikkeld en daarbij stemmen we steeds af op jouw verlangens, op jouw wensen, op jouw grenzen en wat voor jouw essentieel is in het moment om uit deze ervaring te mogen halen. Dit is helemaal voor jou, je mag even alles los laten en je hoeft alleen maar te ontvangen en te zijn omdat je al zoveel van jezelf hebt gegeven.

Wat een bijzondere ervaring was de massage van Petra. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en dat maakte dat ik het spannend vond. Dit bleek helemaal niet nodig te zijn. Petra nam alle tijd voor me, zowel voor, tijdens, als na de massage.
Ik heb de massage als zeer liefdevol ervaren. Met intense aandacht en zachtheid heeft ze mijn hele lichaam gemasseerd. Ik voelde me vrij, ontspannen en weer helemaal thuis in mijn lichaam nadat Petra klaar was.

Dankjewel voor deze prachtige ervaring!

​In een veilige omgeving waar je je thuis zult voelen en op je gemak ga je deze reis maken. Die je meeneemt uit je alledaagse beslommeringen en die je je vrouw zijn weer laat voelen, die de diva opnieuw in jou wakker maakt en jouw seksuele energie, onze levensenergie, weer in beweging zet, want daar schuilt zoveel kracht en moois in. Tenslotte ben je een vrouw en gemaakt om te ontvangen en te creëeren en dat is een geschenk om dat weer in beweging te brengen en om het te voelen in je lijf.

​Hoe ik te werk ga

Onze reis begint met een gesprek waarin we mekaar een beetje beter leren kennen en waarin ook jouw wensen en grenzen aangegeven worden bijvoorbeeld waar je wel en niet aangeraakt wilt worden en op welke manier en wat jou verwachtingen/doel(en) zijn van deze reis.

​Vervolgens mag je je van je kleding ontdoen waarbij onderbroek aan gelaten of uit mag, geheel wat jij zelf wilt. Vanuit gelijkwaardigheid zal ik naakt zijn of slechts gekleed in een omslagdoek. Ik masseer op een massagetafel en zodra jij hebt plaatsgenomen op deze tafel mag je compleet in de overgave gaan.

Je geeft je over aan dat wat komen gaat en vanaf hier hoef je slechts alleen nog maar te ‘zijn’. Je keert naar binnen bij jezelf: je binnenwereld waarin je mag voelen en ervaren met al je zintuigen en wat het ook is wat zich aandient, het mag er allemaal zijn.

​Intuïtief laat ik mijn handen over jouw gehele lichaam en huid glijden dus ook incluis borsten, billen en vagina (schaamstreek), tenzij anders besproken. Van top tot teen met warme natuurlijke kokosolie, die ook nog eens voedend voor je huid is. Op allerlei manieren, zachter en harder, ritmisch of juist niet en met voorwerpen, liefdevol en sensueel om jouw levensenergie, jouw seksuele energie in beweging te zetten en ik doe dat steeds via jouw huid door middel van aanrakingen op mijn gevoel en inlevingsvermogen in jou. Ik zal jou voortdurend in de gaten houden, want jouw welzijn is in dit moment heilig voor mij. Je mag loslaten en je openstellen om te ontvangen in mijn veilige en heilige ruimte. Puur in het moment, helemaal in afstemming met jou, met respect voor al jouw wensen en grenzen, die we vooraf besproken hebben.

Jij hoeft het slechts te ervaren en weer in jou eigen lichaam, jouw tempel te zakken. Je hoeft nergens een oordeel over te hebben, maar ook als dat wel is, dan is dat helemaal oké.  Je mag het helemaal ontvangen en je er aan overgeven en jezelf helemaal gaan voelen en puur genieten onder mijn handen.

​Als dit deel van de reis voorbij is zijn we haast aan het einde gekomen en nadat jij langzaam weer met de voetjes op aarde gaat staan, praten we na over wat je ervaren hebt en of het je heeft gebracht waarvoor je aan deze reis begonnen was.

De Godin die in jouw leeft en wakker wil worden mag nu ook opstaan om bevrijd te worden, want ze heeft al te lang verborgen gezeten.

Ze mag sensueel zijn, ze mag stralen, ze mag anders zijn en ze mag voor zichzelf kiezen.

​Gaandeweg deze bijzondere massagereis kan er vanalles los komen qua emoties en gevoelens/gedachtes. Dat is heel normaal en dat is oké. Sterker nog, dan mag het geheeld worden. Het kan zijn dat er meer losgemaakt wordt dan jezelf gedacht had en dat er meer tijd en aandacht nodig is om jouw levensvragen te belichten. Als dat het geval is en je merkt dat een massagesessie niet voldoende is, omdat je dieper wilt en er aan verder werken, aan je eigen ontwikkeling, dan kan dat in de vorm van een traject, waarin deze massage/coaching/heling als methode ingezet wordt. In een traject kan er meer aandacht besteed worden aan de vraagstukken waar jij mee worstelt. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij mij, alles is bespreekbaar. We bekijken steeds samen wat haalbaar is voor jou en waar jouw behoeftes en prioriteiten liggen.

Kosten zijn € 333. Boek je niet via de website dan vraag ik een aanbetaling van 50%.