Schaamteloos Sensueel

Sensueel is gevoelig zoals zij is.
Sensueel is zij die de schoonheid in alles ziet.
Sensueel is zij die helemaal is geopend, ook in haar hart
Sensueel is zij die met evenveel liefde ontvangt als geeft
en bovenal naar haar eigen waarheid leeft

Volledig ontluikt en in haar kracht.
Haar liefdevolle glimlach, zo teder en zacht.

Sensueel is niet gisteren of morgen maar nu en hier.
Maar het meeste van alles betekend sensueel voor haar vooral plezier.

Zintuigen verscherpen, voelen en spelen
Sensueel betekend ook oude pijn helen.

De kracht van de vrouw, dat is sensueel.
Plezier in overvloed, het mag meer, het mag veel.

Sensueel is zij die in haar diepste wezen voelt
De ware wijze vrouw is voor sensueel gemaakt, voor sensueel bedoeld.

Niet voor de gekte, ons aangeleerd en overal om ons heen
Maar voor haar pure eigen waarheid, haar eigen leven invullend met haarzelf steeds op de juiste plek, haar zelf steeds op een.

‘Schaamteloos Sensueel’ maakt deel uit van iets groots en is bedoeld voor de vrouw die verlangt om haar leven voluit te gaan leven wetende dat sensualiteit haar ware vrouw zijn betekent, haar essentie is en haar rijker kan maken dan ooit tevoren.

 Voor haar als ze voorbij wil aan haar gevoelens van schaamte voor wat dan ook en hierbij op zoek is naar heling.

Warm welkom lieve vrouw! Wat mooi dat je op deze pagina bent beland en mijn woorden nu leest! Op weg naar je ware essentie, naar je diepe kern en kracht, zij die je diep van binnen echt bent. Niet voor niets ben je nu hier beland en lees je deze woorden.

Je bent precies daar waar je nu hoort te zijn, precies goed!

Sensueel zijn betekent in het NU zijn, volledig AANwezig en bewust van lijf en ziel met al je zintuigen.

Het schuilt in iedere vrouw en is haar ware oerkracht waar de meest magische dingen mee mogelijk kunnen worden gemaakt. Het is de basis van een gezond en gelukkig bestaan, in je lijf en in je ziel. En daarmee maakt het een groot deel uit van dat wat zo essentieel is voor ons; onze levensenergie.

De sensuele vrouw beleeft haar leven op ieder vlak intenser en dieper, doordat zij eerst in verbinding is met haarzelf, haar gevoel, lijf en intuitie gelegen in hart, onderbuik en bekkengebied.
Ze gebruikt haar hele AAN en ZIJN als navigatie door heen haar leven steeds luisterend naar haar hart en gevoel in plaats van naar hoofd en het  maatschappelijke passende plaatje.

Zij WEET dat alles wat zij te doen heeft is haar natuur en verlangens te volgen en waar te maken zonder schaamte, maskers, schuld of blaam…

Dit is wat het jou brengt:

Na dit programma voel jij je weer op en top vrouw zoals vrouw zijn is bedoeld: without the shame, without the blame, en ben je weer thuis in je lijf. Bevrijd van bagage wat jou niet meer dient en mag gaan voor eens en voor altijd, zodat nieuwe en schone energie verwelkomd mag worden in je lijf en zijn.

Je staat (terug) in je eigen-wijze vrouwelijke kracht, sensueel van binnen uit, doordat je voelsprieten zich meer en meer ontwikkelen stelt het je in staat om intenser van alles te genieten in je leven en je meer veerkracht te geven.

Je gaat jezelf opnieuw leren kennen: je lijf weer voelen, jezelf weer voelen. Je gaat weer genieten van jezelf en jezelf weer omarmen en ontdekken dat jezelf echt de belangrijkste persoon bent in je leven. Er word geheeld wat zich aandiend om geheeld te worden en je vrouwelijke kracht van creatie, intuïtie en sense (gevoel) worden aangescherpt, waardoor je meer en meer geniet vanalles in en om je heen in je hele bestaan op deze aarde.

Je voelt je lichter en vervulder met plezier en door het opnieuw in contact zijn met je lijf, hart, onderbuik en bekkengebied sta jij steviger in je anker temidden van de storm om je heen.

Allemaal vanuit plezier en op sensuele wijze…

Dit gaan we oa doen:

 • Voel en zak in je lijf met aanraking, beroering en massage. Laat achter je wat achter gelaten mag en sta het nieuwe toe. OPEN om te mogen ontvangen zodat ook jij je leven meer en meer leert te omarmen en de kwaliteit van je leven en daarmee jij wordt opgewaardeerd naar de nieuwste versie, 100 punten van jezelf!
 • Zelfliefde, zelfbeminning. Hoe kies ik steeds weer voor mezelf en zet mezelf en mijn verlangens steeds weer op 1 zonder egoistisch te zijn?
 • Creatie en intuïtie. Je leert ze te voelen, ermee te spelen en om te zetten van energie naar werkelijkheid oftewel te belichamen. Hart,  onderbuik, bekken en het derde oog gaan we openen en in beweging zetten waardoor de energieen van creatie, intuitie en authenties vrouwelijk leiderschap weer vrijelijk mogen gaan stromen. Ook het yoni eitje gaat hierin een rol spelen waarmee je zelf thuis aan de slag mag gaan.
 • Focus in het NU, in het ZIJN en je gaat leren te vertrouwen op het leven en in het leven en daarmee in je vrouw en sense zijn door meditatie, visualisatie en mindset.
  Je leert je mannelijke kant aan te boren wanneer dat nodig is in daadkracht en begrenzing toch steeds met de zachtheid van waar vrouwelijk leiderschap.
  Je gaat vanaf nu echt AANwezig zijn, niets meer, niets minder en met al je ontwaakte zintuigen leven zoals leven als sensuele vrouw bedoeld is.
 • Express yourself! Madonna… krijgt ook een rol… in jou.
  Beweging, in beweging komen en het belang hiervan. Dans, oefening, stem, adem, alles mag bewegen. Ongegeneerd, zonder schaamte want daar ga je aan voorbij met steeds mij aan je zijde als je veilige heilige ruimte om in te leren, te groeien en te ontwaken.
  Samen geven we jouw sensuele vrouw het podium dat zij werkelijk verdient en recht op heeft!
  De Godin, de priesteres, de heks, de hoer, ze mogen er allemaal zijn en deel uitmaken van het grotere van wat jij uit dit programma gaat halen. Schaamteloos Sensueel is het programma waarbij we steeds vertrekken vanuit inclusiviteit en jouw empowerment!

   

Schaamteloos Sensueel zoals ik al schreef maakt deel uit van iets groters. Het is de titel van mijn boek en theaterstuk dat ik uit wil brengen als eerbetoon aan de sensuele vrouw, de vrouw die voor haar zelf kiest en zich zelf steeds opnieuw op de eerste plek durft te zetten.

Schaamteloos Sensueel is iets groots en voor haar die in haar eigen grootsheid durft te gaan staan en voorbij gaat aan wat de massa kiest vanaf nu….

En nog meer is Schaamteloos Sensueel voor haar die voelt en weet dat vrouwelijke energie, de sensuele energie terug gehaald moet worden om de mensheid naar een gelukkiger niveau te brengen.

Schaamteloos Sensueel is niet slechts transformatie voor haar die de uitdaging aan gaat maar net zoveel de uitnodiging aan de massa om ook anders te kiezen…

Schaamteloos Sensueel is een persoonlijk en individueel programma; 1 op 1 met mij en het is bedoeld voor de vrouw wat voelt dat dit haar volgende stap is op haar eigen pad van zelf ontwikkeling.

De investering voor dit programma bedraagt 888 euro en mag in 4 keer betaald worden.

Dit is wat je krijgt:

 • 4 persoonlijke, intense sessies met mij, waarin alles wat ik benoemde bij “dit gaan we doen”aan bod komt. Allemaal erop gericht dat jouw sensualiteit tot bloei komt en jij de beste versie van jezelf mag worden in je ware werkelijke vrouw-kracht zoals deze ook werkelijk is bedoeld. Heling mag ontstaan en verwelkomt worden waarvoor in vele gevallen de pijn zich eerst aan zal dienen.
 • “Huiswerk” voor thuis zoals bijvoorbeeld werken met het yoni-eitje (krijg je van mij), activatie 3de oog, vertrouwensspier kweken, de magie van de Maan, de kracht van creatie, je gaven van het vrouw zijn ontwikkelen en de balans tussen vrouw/man energie in jezelf, spanning en ontspanning.
 • Ons lijntje is er altijd. Ik zal er altijd voor je zijn via whatsapp of telefonisch mocht jij iets met willen delen, aan me willen vragen of als je ergens tegen aan loopt waarin je het nodig voelt om mijn stem hierin te mogen horen. Kortom ik ben er niet alleen maar tijdens de sessies voor je maar ook buiten de sessies om.

Voel jij, lieve vrouw, je aangetrokken tot dit magische, transformerende programma?

Twijfel dan niet langer en doe mee!

En heb je nog vragen dan aarzel niet en stel ze gerust via het contactformulier, ik beantwoord ze graag en met heel veel liefde.