Schaamteloos Sensueel  

                                ONLINE PROGRAMMA VAN 3 MAANDEN

Sensueel is gevoelig zoals zij is.
Sensueel is zij die ware schoonheid herkent in haar zelf en om haar heen.
Sensueel is zij, helemaal geopend, ook in haar hart
Sensueel is zij in balans met evenveel liefde te ontvangen als te geven.
En bovenal naar haar eigen waarheid leeft

Volledig ontluikt en in haar kracht.
Haar liefdevolle glimlach, zo teder en zacht.

Sensueel is niet gisteren of morgen maar nu en hier.
Toch het meeste van alles betekend sensueel voor haar vooral plezier.

Zintuigen verscherpen, voelen en spelen
Sensueel betekend oude pijn helen.

De kracht van de vrouw, dat is sensueel.
Plezier in overvloed, het mag meer, het mag veel.

Sensueel is zij die in haar diepste wezen voelt
De ware wijze geheelde vrouw is voor sensueel gemaakt, voor sensueel bedoeld.

Niet voor de gekte, ons aangeleerd en overal om ons heen
Toch voor haar pure eigen waarheid, haar eigen leven invullend met haarzelf steeds op de juiste plek, haar zelf steeds op een.

‘Schaamteloos Sensueel’ maakt deel uit van iets groots en is bedoeld voor de vrouw die verlangt om haar leven voluit te gaan leven wetende dat sensualiteit haar ware vrouw zijn betekent, haar essentie is en haar heler en rijker kan maken dan ooit tevoren.

 Voor haar als ze voorbij wil aan haar gevoelens van schaamte, schuld en voor wat dan ook en hierbij op zoek is naar heling op een andere niet reguliere manier..

Warm welkom lieve vrouw! Wat mooi dat je op deze pagina bent beland en mijn woorden nu leest! Op weg naar je ware essentie, naar je diepe kern en kracht, zij die je diep van binnen echt bent! Niet voor niets ben je nu hier beland en lees je deze woorden.

Je bent precies daar waar je nu hoort te zijn, precies goed!

Sensueel zijn betekent in het NU zijn, volledig AANwezig en bewust van lijf en ziel met al je zintuigen.

Het schuilt in iedere vrouw en is haar ware oerkracht waar de meest magische dingen mee mogelijk kunnen worden gemaakt. Het is de basis van een gezond en gelukkig bestaan, in je lijf en in je ziel. En daarmee maakt het een groot deel uit van dat wat zo essentieel is voor ons; onze levensenergie.

De sensuele vrouw beleeft haar leven op ieder vlak intenser en dieper, doordat zij eerst in verbinding is met haarzelf, haar gevoel, lijf en intuitie gelegen in hart, onderbuik en bekkengebied.
Ze gebruikt haar hele AAN en ZIJN als navigatie door heen haar leven steeds luisterend naar haar hart en gevoel in plaats van naar hoofd en het  maatschappelijke passende plaatje.

Zij WEET dat alles wat zij te doen heeft is haar natuur en verlangens te volgen en waar te maken zonder schaamte, maskers, schuld of blaam…

Dit is wat het jou brengt:

Na dit programma voel jij je weer op en top vrouw zoals vrouw zijn is bedoeld: without the shame, without the blame, en ben je weer thuis in je lijf. Bevrijd van bagage wat jou niet meer dient en mag gaan voor eens en voor altijd, zodat nieuwe en schone energie verwelkomd mag worden in je lijf en zijn.

Je staat (terug) in je eigen-wijze vrouwelijke kracht, sensueel van binnen uit, doordat je voelsprieten zich meer en meer ontwikkelen stelt het je in staat om intenser van alles te genieten in je leven en je meer veerkracht te geven.

Je gaat jezelf opnieuw leren kennen: je lijf weer voelen, jezelf weer voelen. Je gaat weer genieten van jezelf en jezelf weer omarmen en ontdekken dat jezelf echt de belangrijkste persoon bent in je leven. Er word geheeld wat zich aandiend om geheeld te worden en je vrouwelijke kracht van creatie, intuïtie en sense (gevoel) worden aangescherpt, waardoor je meer en meer geniet vanalles in en om je heen in je hele bestaan op deze aarde.

Je voelt je lichter en vervulder met plezier en door het opnieuw in contact zijn met je lijf, hart, onderbuik en bekkengebied sta jij steviger in je anker temidden van de storm om je heen.

Allemaal vanuit plezier en op sensuele wijze…

Dit gaan we oa in die 3 maanden doen:

  • Heling; voel, ontdek en zak in je lijf met je eigen aanraking, beroering, ademhaling en indien gewenst sensuele massage door mij gegeven. Laat achter je wat achter gelaten mag en maak ruimte voor het mooie nieuwe. OPEN om te mogen ontvangen zodat ook jij je leven meer en meer leert te omarmen en de kwaliteit van je leven en daarmee jezelf wordt opgewaardeerd naar je eigen nieuwe zelf!                        
  • Wat is sensualiteit nu echt, wat houd het in? Wat is de ware essentie en magie van het vrouw zijn?                                        Je krijgt van mij heel veel eigen-wijsheid (stof dus) over sensualiteit; je gevoel, je intuitie, je creatie kracht, kortom al de in’s en outs.                                                                                     
  • Creatie en intuïtie. Je leert ze te voelen, ermee te spelen en om te zetten van energie naar werkelijkheid oftewel te belichamen. Hart,  onderbuik, bekken en het derde oog gaan we openen en in beweging zetten waardoor de energieen van creatie, intuitie en authenties vrouwelijk leiderschap weer vrijelijk mogen gaan stromen. Ook het yoni eitje gaat hierin een rol spelen waarmee je zelf thuis aan de slag mag gaan.                                                                                                       
  • Zelfliefde, zelfbeminning. Maar dan anders. Vitaler worden(=krachtiger worden!) op elk vlak met onze levens energie oftewel onze seksuele energie.  Hoe? Ik wijs je de weg!  Kan dat dan? Hell Yess, en of dat kan!                                                                                    
  • Focus in het NU, in het ZIJN en je gaat leren te vertrouwen op het leven en in het leven en daarmee in je vrouw en sense zijn door meditatie, affirmatie, beweging en mindset.                Je gaat vanaf nu echt AANwezig zijn, niets meer, niets minder en met al je ontwaakte zintuigen leven zoals leven als sensuele vrouw bedoeld is. Vanuit zachtheid, vertraging en ontvangen…                                                                                          Je leert je mannelijke kant aan te boren wanneer dat nodig is in daadkracht en begrenzing toch steeds met de zachtheid van waar vrouwelijk leiderschap.                                                                                   
  • Openen bekkengebied,hart en derde oog en ontvangen waar we als vrouw voor bedoeld zijn.                                                                 
  • Pussy Magic! Aan de slag met de kracht van onze yoni met Pussy breathing, meditatie en het Yoni Eitje(krijg je van mij) 

Schaamteloos Sensueel zoals ik al schreef maakt deel uit van iets groters. Het is de titel van mijn boek en theaterstuk dat ik uit wil brengen als eerbetoon aan de sensuele vrouw, de vrouw die voor haar zelf kiest en zich zelf steeds opnieuw op de eerste plek durft te zetten.

Schaamteloos Sensueel is iets groots en voor haar die in haar eigen grootsheid durft te gaan staan en voorbij gaat aan wat de massa kiest vanaf nu….

En nog meer is Schaamteloos Sensueel voor haar die voelt en weet dat vrouwelijke energie, de sensuele energie terug gehaald moet worden om de mensheid naar een gelukkiger niveau te brengen.

Schaamteloos Sensueel is niet slechts transformatie voor haar die de uitdaging aan gaat maar net zoveel de uitnodiging aan de massa om ook anders te kiezen…

Schaamteloos Sensueel is een persoonlijk en individueel programma; 1 op 1 met mij en het is bedoeld voor de vrouw wat voelt dat dit haar volgende stap is op haar eigen pad van zelf ontwikkeling.

De investering voor dit programma bedraagt 888 euro en mag in 4 keer betaald worden.

                                                                                                  

 Dit is wat je van mij krijgt in de 3 maanden dat je Schaamteloos Sensueel volgt:

  • 4 persoonlijke, intense en persoonlijke online (wil je jouw programma liever in levende lijven? Omdat je bijvoorbeeld toch lekker dichtbij mij in de buurt woont?  Of omdat je ook een massage sessie door mij wilt ontvangen? Dat kan ook! Je betaald een upgrade van slechts 111 extra) sessies met mij, waarin alles wat ik benoemde bij “dit gaan we doen”aan bod komt. Allemaal erop gericht dat jouw sensualiteit tot bloei komt en jij de beste versie van jezelf mag worden in je ware werkelijke vrouw-kracht zoals deze ook werkelijk is bedoeld. Heling mag ontstaan en verwelkomt worden waarvoor in vele gevallen de pijn zich eerst aan zal dienen, dat is de enige weg en manier om tot een heel mens te mogen worden.                                                                                                                                                                 
  •  Heel veel stof tot na denken en thuis zelf mee aan de slag te gaan zodat je je eigen magische leven kunt gaan creeren vanuit je diepe ontluikende feminin power!                                                                                                                                                                                                                            
  • Verrassend welkomsstarterspakketje met onder andere jouw eigen Yoni Eitje !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Voel jij, lieve vrouw, hoe deze woorden met jouw resoneren en iets in je wakker maken? Voel je je aangetrokken tot dit magische, sensuele en transformerende programma waarmee de ware essentie van jou vrouw zijn weer helemaal tot uitdrukking en haar recht mag komen? Iets waar in deze vermannelijkte wereld zo’n hoge nood aan is….voel jij dat ook en wil jij ook bijdragen aan een liefdevollere wereld? En ik weet zeker dat Schaamteloos Sensueel die bijdrage kan leveren want dat is waarom ik haar gecreeerd heb…oproep aan jou om hetzelfde te doen als mijn woorden jou raken en je de YESS in jezelf kunt voelen….

Twijfel dan niet langer en begin hier en nu met je feminin power terug te claimen!

En heb je nog vragen, dan aarzel niet en stel ze gerust via het contactformulier, ik beantwoord ze graag en met heel veel liefde.