Wat fijn dat je interesse hebt om met mij te werken.

Mijn sessieruimte bevindt zich in Ubach-Palenberg Duitsland, dichtbij de grens met Nederland/Landgraaf te Zuid-Limburg.

Wil je een sessie beleven met mij wees dan zo vriendelijk en beschrijf kort waarom je dat zou willen. In al mijn sessies gaat het tenslotte om verdieping en niet om een quick fix of het behalen van een hoogtepunt.

Vanuit dit standpunt behoud ik me dan ook het recht om vragen, die voor mij voelen dat ze hierop gericht zijn, niet te beantwoorden.

Wees duidelijk in je beschrijving in wat je wil van mij, wat je denkt dat ik voor je kan betekenen, dan kunnen we ook snel overgaan tot het maken van een afspraak.

Ook is het voor mij niet mogelijk om op hele korte termijn een afspraak met je te maken. Daarom graag mij ruim tevoren hierover contacteren, zodat we samen iets kunnen inplannen.

Geef mij je voorkeuren door voor datums en welke beleving je bij mij wilt komen ervaren.

3 + 12 =

Ik vind het heerlijk om je te mogen ontvangen toch, alvorens we een afspraak maken, bekijk eerst nog dit:

Een sensuele massage of BDSM sessie bij mij is NIET voor jou als je:

♥ Op zoek bent naar een quick fix oftewel als doel hebt geile sex en een happy end, als ook naar een relatie. Dit alles ga je niet bij mij vinden. In mijn sessies is het streven altijd om de diepte in te gaan en niet om aan de oppervlakte te blijven.

♥ Niet open staat voor een diepere laag van jezelf te gaan ontdekken daar BDSM en sensuele massage confronterend kan zijn en vanalles los kan maken en in beweging kan zetten.

♥ In de BDSM setting op zoek bent naar een Dominatrix en/of een sessie zoals deze te zien zijn in films en op internet. In alles wat ik doe ben ik authentiek en daarmee volledig mezelf. Ik stop niets graag in een hokje, ik haal het er liever uit, dus laat ik ook in mijn BDSM sessies mijn eigen creativiteit en intuïtie de vrije loop. Verwacht bij mij daarom geen standaard Meesteres cq Dominatrix. Ik heb mijn eigen rituelen en materialen, waarmee je wel originaliteit kunt verwachten bij mij.

♥ Op zoek bent naar uitwisseling van massages of BDSM; ik doe niet aan ruil om ruil.

♥ Op zoek bent naar een pure tantra massage. Mijn sensuele massages zijn mijn eigen mix, mijn eigen creatie en ook dit stop ik niet in een hokje zoals Tantra. In mijn beleving is er nog meer dan alleen Tantra.