De reis naar jezelf

Soms is een beleving niet voldoende om tot de kern te komen van je verlangen. Dan is er een honger naar diepgang, die niet gestild kan worden met een beleving, een sessie.

Weet dat er veel in beweging kan worden gebracht in een beleving en het gaat juist om die beweging. Vanuit die beweging worden deuren geopend die lang gesloten waren of niet verder open gingen dan een kier vanwege de onderliggende angsten die er nog achter schuilen.

Iets wat misschien al jaren lang in jou leeft kun je dan ook niet uitwissen door er een paar uurtjes tijd en aandacht aan te besteden.

Achter ieder verlangen schuilt een duistere kant. En in een 1 op 1 traject samen met mij ga jij op Reis met mij als je begeleider, duiken we in jouw verlangen en in de duistere kant ervan.

Door beide helder te krijgen gaan we samen bekijken hoe we jou de juiste koers kunnen laten varen om steeds dichter bij jouw verlangen te kunnen geraken.

1 Op 1 met mij werken vraagt van jou een dosis zelfreflectie en openheid.

Ik bied jouw mijn veilige ruimte waarin jij helemaal jezelf mag zijn en jouw Reis naar jezelf onder mijn liefdevolle begeleiding en ondersteuning aan mag gaan om volledig helemaal jezelf te (her)vinden en te worden.

Het traject is altijd geheel op maat gemaakt en we volgen jouw weg hierin, jouw routeplanner. Ook hierin, in dit persoonlijke 1 op 1 traject, werk ik met niets anders dan sensualiteit en de kracht van sex magic.

“Het gaat nooit om het doel, het gaat om de weg er naartoe”

Het traject is voor jou als je

♥ Op zoek bent naar een andere vorm van coaching voor jezelf, dan wat je tot nu toe gewend bent.

♥ Openstaat om aan de slag te gaan, te werken aan jezelf, met de magie van seksuele energie.

♥ Je bereid bent te investeren in je eigen groei en ontwikkeling, in je eigen bewustwordingsproces.

♥ Out of the box durft en/of wilt gaan denken.

♥ Bereid bent om overtuigingen en oude patronen los te laten.

♥ De diepte in wilt om jezelf beter te leren kennen

♥ Als vrouw zijnde de stap wilt gaan maken van loondienst naar ondernemer en je hierin je vrouwelijke kwaliteiten voor wilt inzetten zoals ontvangen, creëren en je zachtheid. Oftewel als je als vrouw zijnde in je grootsheid wilt stappen en je intuïtief voelt dat je dat met seksuele en sensuele energie wilt gaan doen, dan help ik je graag op weg en bied je mijn veilige ruimte om in te ervaren en te groeien, dichter naar jouw missie.

♥ Ook als je als man een stap dichter wilt zetten richting je hartsmissie en daar ondersteuning bij wilt op een zachte, creatieve, liefdevolle en vrouwelijke manier. En je deze waardes in jezelf wilt (her)vinden en gebruiken in je eigen creatieproces. Ik bied jou mijn veilige ruimte om in te groeien, dichter naar jouw missie.

Mail me voor meer info of als je een gratis kennismakingsgesprek, face to face of telefonisch, met mij wilt, waarin we samen voelen of we een match zijn en iets voor elkaar kunnen betekenen.