Bestaat sex slechts voor onze voortplanting of is er nog meer?
Kent sex nog een andere betekenis?

Sex&Sense duikt in op zin in sex of juist niet
De zin van sex
De nog meer zin van sex
Zinvolle sex

Wat als we voorbij gaan aan

schaamte en schuld, de taboe en overtuigingen, oude conditioneringen en alles wat we tot nu toe over sex geleerd hebben en ons niet meer dient? Als we ons durven laten zakken in de diepere betekenis van lust en zin van sex, wat mag er dan nog meer ontstaan? En wat als er dan veel meer mogelijk is dan wat we zelf voor mogelijk hadden gehouden met diezelfde energie als waar we leven mee creëren?

Zoals met alles begint ook sex bij jezelf en dat is waar ook de magie ontstaat.
Dicht bij jezelf, in je eigen lijf, je eigen Tempel.
Zelfliefde, zelfbevrediging, aandacht voor jezelf en met jezelf, wat kan het je nog meer brengen dan slechts dat lekkere orgasme?

Je eigen beminning gebruiken voor zoveel meer… Het kan, het is mogelijk. Je hoeft slechts te weten hoe.

Sex&Sense geeft jou het gereedschap om te zakken in je eigen sex en maakt jou wegwijs om magie te laten ontstaan hiermee.
Sex&Sense is jezelf openen, durven openen als je hiervoor open staat.

Ik zou hier een opsomming kunnen neerzetten voor wie Sex&Sense allemaal waardevol zou kunnen zijn, maar dan zit je morgenvroeg nog te lezen en dat wil je niet. Dus dat doe ik niet om de simpele reden dat ik denk dat Sex&Sense voor iedereen toegevoegde waarde kan hebben. Voor ieder mens. Of je nou behoefte hebt aan sex of niet, dat maakt totaal niets uit.

Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen en je leest niet voor niets mijn woorden. En als mijn woorden jou op de een of andere manier raken, dan mag je er van uit gaan dat Sex&Sense ook waardevol is voor jou!

Want dit is wat Sex&Sense jou op kan leveren:

 • Je voelt je beter in je eigen lijf en met je eigen sexualiteit. Je landt meer in je lijf en wordt je er meer en meer bewust van, ook van wat het nodig heeft. Je zintuigen worden gescherpt en je gevoel verhoogd.
 • Meer gemak met je openstellen: eerst voor jezelf waardoor het makkelijker zal gaan naar de ander toe.
 • Oude shit mbt sex, conditioneringen, opvoeding, overtuiging, oordeel enz. laat je achter je, waardoor er ruimte ontstaat voor jouw geheel eigen waarheid rondom sex.
 • Zelfbeminning als de tool om een magisch leven mee te laten ontstaan.
 • Jezelf ontdekken als sexueel open wezen ipv afgesloten door alle beperkende gedachten rondom sex.
 • Ontdekken wat je verlangens zijn en deze extra kracht bijzetten dmv sexuele energie.
 • Sexuele energie als jouw eigen heelmeester en booster inzetten.

En dit zit in het programma:

 • 4 online live calls via een besloten Facebookgroep. Hierin deel ik vooraf aan de call reflecterende vragen waar je vooraf al zelf mee aan de slag mag gaan. Heb je geen Facebook dan kan dit ook via Teams of Zoom.
  In deze besloten groep hebben slechts leden toegang. Hier mag je je vrij voelen om te delen met de andere groepsleden en met mij en hierin zullen alle live calls plaats vinden. Mocht je op het moment van de live call niet mee kunnen doen, dan is de call opname op jouw eigen geschikt moment terug te kijken in de groep. Je bent in dit programma dus niet afhankelijk van de tijdstippen waarop de calls gegeven worden!
 • 2 healingsessies eveneens in de besloten Facebookgroep.
  De sessies zullen gericht zijn op het transformeren van jouw eigen sexuele energie. En met transformeren bedoel ik het loslaten van de ballast die je bij je draagt rondom sex, je openen om de nieuwe sprankelende sexuele energie te mogen ontvangen en deze aan jou laten bijdragen aan jouw weg van het creëren van jouw eigen magische leven.
 • Oefeningen en handreikingen om je eigen zintuigen, je sensualiteit te verscherpen waardoor je meer afgestemd raakt op je eigen verlangens en deze gaat ontdekken en meer en meer ontdekken hoe creatie werkt voor jou en jou kan dienen met sexuele energie als gereedschap.

Ik beantwoord uiteraard al je vragen die raakvlak hebben met het programma voor de duur van het programma.

We starten 21 maart.

Meer contact met je sex en sense is meer contact met jezelf, met je lijf, met je tempel, met je ziel en jouw eigen ware IK!