Spelen en ontdekken is waar het leven over gaat.
De levensreis van ervaringen opdoen en daarmee tot je eigen diepe kern te komen.
Spelen en ontdekken met jezelf en in jezelf.
Met BDSM.

Meester je Leven gaat over leiderschap nemen over je eigen leven om uit te groeien tot een ware Meester.

Meesterschap…

gaat over meer dan bekwaamheid in iets, het gaat over passie en gedrevenheid en gaat erover om met kunstzinnigheid iets neer te zetten. In dit geval je leven. De kunst van het leven leren, ervaren en neerzetten.

Een ware Meester ‘beheerst’ het talent om ergens vol voor te gaan en om alle facetten er van aan te kijken. De mooie en de lelijke…en zich nergens door van zijn pad laat brengen.

Dat is waar waar Meesterschap om draait. En dat zit in ieder van ons en aan ieder avn ons de kunst om de Meester in onszelf naar voren te halen zoals een schilder zijn mooiste tekening op het lege doek neer zet.

BDSM… waarom?

BDSM legt bloot, fysiek en mentaal, het lichte en het donkere. De opwinding en de angst.
BDSM stuurt naar binnen en vluchten kan dan niet meer.
Het IS het spelen en ontdekken, het plezier en de pijn mentaal en/of fysiek ervaren en wat dit allemaal met je kan doen.
De grenzen, de overgave, de rol van macht en onderwerping en nog meer…het is er in BDSM wat maakt dat dit ieder mens omhoog kan liften en omdat dit de rol van een ware Meester perfect weer geeft.

Durf je te kijken in het binnenste van je ziel?

Durf je met me mee te gaanop reis ongeacht wat je tegen gaat komen?

 

Pleasure and pain

The good and the bad

The light and the dark

Be a Master or not, the choice is yours!

The endresult…

Door middel van de methode BDSM brengt het je diep in jezelf, dieper dan je mogelijk ooit bent geweest. En dat is nodig op jou weg naar de Meester die je wilt zijn.

Aan het eind van dit programma begrijp jij wat het voor je kan doen om je leven zo in te kleuren hoe jij dat helemaal ZELF wilt en heb je de tools in huis om die stap te kunnen gaan zetten als jij daarvoor kiest.  Je weet hoe je temidden van alles wat er in en om je heen gebeurt te blijven staan, je weet wat je los mag laten en wat mag blijven in je leven om jouw eigen stuk levenskunst vorm te geven. En dat is wat jouw uiteindelijk een ware Meester laat zijn of worden, die de kunst van het leven volledig beheerst, heeft begrepen en tot uiting brengt.

Deze thema’s krijgen aandacht en transformatie:

  • Meester je leven. Wat is waar Meesterschap en de kunst van het leven. De rol van de Meester; wie is hij of zij en wie ben jij in de rol van de Meester die weet wat de kunst van het leven inhoud tot in elke vezel van zijn of haar bestaan.
  • Over je eigen grenzen. De energetische zweep en je eigen leiderschap opeisen. De Meester of Meesteres in jezelf omhoog halen.
  • Meester en macht. Macht is controle. Achter controle schuilt angst. Voorbij angst is overgave en bevrijding. Over controle en overgave. Over angst voelen, toe staan en blijven staan, temidden van alles wat er is. Controle los, controle hoeft niet meer anno 2022…
  • Meester je emoties. Boosheid, frustratie, stress en irritatie als ook al de lichte emoties zoals plezier, vreugde en liefde. Word Meester in ze gebruiken zodat ze jouw gaan dienen en jou zo een bijdrage leveren om de mooiste versie, de mooiste Meester van jezelf ooit te worden.
  • Belichaam de Meester in jou. Voelen en niet meer dan dat. In je lijf zakken, de Meester in je voelen. Er expressie, een stem aan geven en niet meer dan dat. Beredeneren hoeft niet. Hoofd uit, lichaam aan en in laten dalen.

Lekker praktisch. Dit gaan we doen:

  • 5 Masterclasses waarin ik tips, tools en tricks deel met je om je de weg te wijzen hoe je je eigen leven kunt Meesteren. Om met je eigen pleasure hoogtes te bereiken en met je pijnstukken te leren dealen.
  • 5 Q&A’s waarin ik al je vragen beantwoord die je hebt n.a.v. de masterclasses of andere vragen die raakvlak hebben met de thema’s binnen dit programma.
  • Privé Facebookgroep waarin gedeeld mag worden over alles waar je tegenaan loopt of wat je kwijt wilt rondom het thema van deze training. En uiteraard waarin ik de masterclasses en de Q&A doe. Hier hoef je dus niet live bij te zijn, want de opnames blijven gewoon in de groep staan, zodat deze altijd terug te kijken zijn. Je kunt dus kijken wanneer het jou uitkomt, je hoeft niet thuis te blijven om de live sessies te kunnen volgen, want dit kan altijd en overal.

De precieze datums en tijdstippen van de masterclasses en de Q&A’s volgen nog. Maar nogmaals; om aan dit programma te kunnen mee doen hoef je je niet vast te pinnen op de live calls!