The art of Touch and Teach, with a touch of BDSM.

BDSM Starter Toolkit voor thuis

Er brandt een verlangen in jou en je wilt het onderzoeken. Je wilt ervaren en ontdekken wat hierin voor jou mogelijk is en hoe het jou in je seksleven, maar ook in je dagelijks leven, meer verdieping kan geven.
Je hebt er wel eens wat over gehoord, gelezen of gezien op internet of tv. En je voelt dat het iets in jou heeft getriggerd, het heeft je zeer nieuwsgierig gemaakt. Iets in jou wat nog verborgen ligt, maar wat graag door wilt breken, je voelt het branden en aandacht vragen. Het laat jou niet meer los. Het is iets waarvan jij nooit hebt beseft dat dit je als een magneet zou aantrekken. Iets wat nog maar al te vaak met oordelende ogen wordt bekeken en waar de waarde zeer van onderschat wordt.

Het is een spel dat gaat over vertrouwen en overgave, macht en controle, los laten en nemen.
Het spel wat jou je grenzen laat ontdekken en laat oprekken en verleggen.
Het spel wat jou laat ervaren wat pijn voor jou betekent…
Het spel waarbij het gaat om subtiele communicatie en waarbij empathie een van de hoofdrollen speelt. Je mag helemaal naar binnen keren tijdens dit spel en je mag gaan ervaren hoe dit spel jouw kan optillen en je kan helpen shifts te maken in je leven, die op dat moment voor jouw nodig zijn.
Het is een spel waarbij je volledig in je lijf mag zakken, naar binnen mag keren in jezelf en je meer en meer bewust gaat worden van je lijf en ziel.

Dat is waar het voor mij om gaat in dit spel wat de naam BDSM draagt:

  • Bondage
  • Discipline
  • Sadisme
  • Masochisme

Weet dat je vrij bent om te mogen gaan ontdekken
Weet dat BDSM veel verder gaat waar vanilla sex ophoudt
Het is meer dan de meeste beelden en horror plaatjes die je ziet op internet of tv.

Jij houdt de touwtjes in handen of juist niet…
Een reis in jezelf, een reis naar binnen
Het gaat voorbij aan wat ‘normaal’ is
Het gaat voorbij aan; jij en ik, seks vanavond als het donker is met de lampen uit en laten we er max een uurtje voor uittrekken want morgen moeten we weer vroeg op.

En in jou brand dat verlangen om dit spel te gaan spelen. Om te gaan ontdekken wat mogelijk is en wat het voor jou kan betekenen. Je voelt in jezelf dat je dit wilt gaan ervaren, dat je wilt gaan ervaren in je lijf, in je ziel. Je wilt gehoor geven aan je verlangen, je wilt het toelaten, maar je weet niet precies hoe en waar te beginnen.

Voorbij normaal
Voorbij angst
Voorbij oordelen en alles wat je er al van weet
Je hart volgen hierin
Zelf ontdekken en ervaren vanaf het begin…

Is dit wat jij nu ervaart, wat je voelt dat zich wil laten zien in je leven?

Je leest niet voor niets deze tekst, toeval bestaat niet en als je al tot hier bent gekomen dan is mijn BDSM starters toolkit misschien iets voor jou…
Een gereedschapskist gevuld met alles wat je nodig hebt om te starten met ontdekken wat BDSM jou te bieden heeft. Tips and tricks, do’s and dont’s en alles eenvoudig uitgelegd. Om je op weg te helpen op reis binnen de mogelijkheden van BDSM.

Voor jou als je wilt gaan ontdekken in je eigen vertrouwde en veilige omgeving.
Voor jou als je meer uit seks en uit het leven wilt halen…
Voor jou als je de meester(res) de ruimte wilt geven, want ook zij mogen er zijn
Voor jou als je openstaat voor ‘anders dan normaal’ en graag wilt ervaren vanuit een open hart en hoofd en niet bang bent om echt te gaan voelen…

Voel wat deze woorden met je doen, neem ze in je op en denk je ”ja dat is het!” dan is de toolkit zeker iets voor jou!