Wat als seksuele energie de meest transformerende energie is die er bestaat?

Wat als het een weg kan zijn van liefdevolle heling, een heilige en veilige ruimte waarbinnen alles mag bestaan en ontstaan?

Dat is wat het voor mij is en dat is wat het ook voor jou kan zijn.

Een ruimte waarbinnen verlangens belicht worden, van waaruit ze waarheid mogen worden en niet slechts bij een verlangen blijven. Dat is waar we steeds op intunen: jouw verlangens.

Dit is voor jou 

Als je er aan toe bent en er voor openstaat om te ontdekken dat de kracht van pleasure je zoveel meer kan brengen dan alleen het stillen van lust. Dat sensuele energie en intimiteit als sleutel naar je diepste zelf ingezet kunnen worden. En dat creativiteit en het vuur van verlangen al diep in jou branden.

Kies je voor Anna’s Tour d’Amour, dan kies je voor echte diepgang en transformatie. Iets wat niet binnen eenmalige sessies te bereiken valt. Omdat intimiteit de energie van plezier draagt en daarmee altijd waardevol is, mits juist toegepast.

Anna’s Tour d’Amour is pure investering in jezelf. Om de beste versie van jezelf naar boven te halen, geboren te laten worden. Om jezelf dat te geven wat je verdient en waard bent. Seks is scheppend, creerend, het maakt leven en ademt daarmee de energie van leven in en uit. Dat is je bestaansrecht.

De investering voor Anna’s Tour d’Amour bedraagt € 3000 en daarbij zit het volgende inbegrepen:

1 Hands off sessie

We maken kennis met elkaar en gaan in gesprek over wat jou naar mij heeft geleid, wat je werkelijke verlangens zijn en hoe we hiermee aan de slag kunnen gaan.

5 sensuele, erotische en intieme sessies

Er zit een logische opbouw in de tour. Je gaat ontdekken en spelen, je verlangens en ook duistere stukjes die je misschien nog niet wist van jezelf. In deze sessies krijgt dit alle ruimte. We gaan het samen doen en ontdekken zonder oordelen, voorbij aan schaamte en schuld. Je gaat ervaren in deze sessies hoe losmakend en bevrijdend seks kan zijn.
Sessie 1 gaat over naar binnen keren. Je ontvangt een intense massage van mij, waarbij jij mag openen om te ontvangen en mag voelen wat er gevoeld mag worden.
Sessie 2 is een uitwisseling tussen jou en mij. Jij ontdekt de vrouw op een liefdevolle en speelse manier door het geven en ontvangen van een massage.
In sessie 3 duiken we diep in jouw verlangens. Hier gebruiken we intimiteit voor.
De laatste 2 sessies worden afgestemd op jou. We gaan verder op datgene wat naar boven is gekomen tijdens de eerste sessies. Zo krijg jij altijd precies wat je nodig hebt.

Je doet dit niet alleen, maar samen met mij.

Daarvoor is het een tour en geen losse sessie. Contact met mij is daarom altijd mogelijk tijdens de duur van jouw Anna’s Tour d’Amour, zodat wanneer je ergens tegenaan loopt, iets wilt bespreken of wilt delen met mij dit altijd mogelijk is.

Anna’s Tour d’Amour is voor hem die de diepte samen met mij aan wilt gaan en het niet alleen wilt doen. Hij die openstaat voor intimiteit en hier de waarde volledig van kan inzien en voelen.

Heb je nog vragen of wil je de Tour boeken? Laat me dat weten via het contactformulier, schroom niet en voel je welkom!

Liefs, Anna